Indicators on sejur delta dunarii You Should Know

Restaurantul va pune la dispozitie atat preparate traditionale din peste, precum: borsul din peste la ceaun pe pirostrie, storceagul de sturion, supa de burechite, saramura din peste copt pe tabla, plachie lipoveneasca, calcan de Marea Neagra, dar si preparate non-peste sub semnatura bucatarului-sef, precum: cotelete de miel cu piure de cartofi cu masline si perle de ceapa, servite cu sos de menta sau pulpa de rata cu para fiarta in sampanie, sos de coacaze cu piper verde, coaste barbeque sau muschi de vita royal, precum si alte preparate din bucatataria romaneasca sau internationala.

Pentru thirty lei/persoană ghizi pricepuți vă vor plimba cu jeepurile peste dune și prin pădure povestindu-vă istoria locurilor.

Programul de excursii va fi organizat de ghidul pensiunii în funcție de grupuri și numărul de persoane și poate suferi mici modificări.

Va propunem cateva excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a vedea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa-ti doresti ca timpul sa stea, ce inseamna sa spui ” Mai Vreau si Iar Mai Vreau”.

Pentru evitarea divergentelor cu privire la varsta copiilor va rugam sa aveti la dumneavoastra certificatele de nastere a copiilor. Copiii beneficiaza de reduceri doar daca sunt cazati in aceeasi digital camera cu parintii sau in apartament.

Programul de vizitare al orasului Sulina este unul liber pret de cateva ore, timp in care se pot vedea:

Delta Dunarii este una dintre minunile lumii si trebuie, neaparat, sa o vizitezi, indiferent ca alegi sa o faci primavara, pe timp de vara sau in lunile de toamna. De ce merita sa vizitezi Delta? Sunt nenumarate motive.

correct May well

Acest web-site foloseste cookies. Continuarea navigarii inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate a website-ului. x

Recomandat pentru evadare de two zile din stresul cotidian, pentru o petrecere cu prietenii, numai cu ei in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale…, sau pentru o prima incercare de a cunoaste acesta destinatie, Delta Dunarii care te va determina sa spui Mai Vreu si iar Mai Vreau!

Complexul dispune de o PENSIUNE cu 10 CAMERE foarte spatioase si moderne, fiecare cu baie proprie si balcon-terasa dar si 10 casute de suggestion BUNGALOU, pozitionate chiar pe malul apei, cu o vedere spectaculoasa catre canal, terasa deasupra apei si debarcader. Toate unitatile de cazare sunt adaptatate atat pentru cupluri, cat si excursii in delta dunarii pentru familii cu copii.

Delta Dunării este o zonă umedă din România. Este una dintre cele mai importante zone pentru păsări din Europa. Delta găzduiește, de asemenea, multe specii de plante și animale, printre care barza albă rară și barza neagră.

Excursii cu barca și ghid, conform numărului de zile din tabel (barca și ghidul sunt alocate doar pentru grupul dumneavoastră)

Iunie, prima luna din vara. Lacurile si canalele incep sa se imbrace in covoare de nuferi albi si galbeni, lebedele ies la plimbare cu puii. Este perioada perfecta de a explora Delta Dunarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *