The best Side of excursie in delta dunarii

Fiecarui participant al grupului ii revine resposabilitatea de a purta vesta de salvare obligatorie asigurata pe toata durata transferului si a excursiilor.

Reusita vacantei a fost asigurata si de profesionalismul si amabilitatea managerului Hotelului. domnul Alexandru precum si a intregului private. Ospataritele nu sunt doar pitoresti si si gfantastice, mereu amabile si atente la nevoile clientilor.

Delta Dunarii, paradisul omului pe Pamant, cel mai frumos si cu adevarat unic ecosistem din Europa si cu siguranta din inima mea. Va mutumim pentru gazduire si pentru grija treatment ne-ati aratat-o la fiecare pas.

Va propunem cateva excursii pe ghioluri, japse, lacuri si canale greu accesibile, pentru a vedea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii, ce inseamna sa-ti doresti ca timpul sa stea, ce inseamna sa spui ” Mai Vreau si Iar Mai Vreau”.

Totul a ajutat ca vacanta sa fie una foarte placuta si reusita. Am amintiri foarte frumoase! Cu drag din Brasov. Fam. Barsan Thank you greatly for a very calming and pleasurable remain Egbert 10 iulie 2020

Itinerariul excursiei al carui pret porneste de la one hundred seventy de lei de persoana si dureaza aproximativ four-5 ore este extrem de frumos si de interesant. Se pleaca din Tulcea, astfel incat turistii sa se poata plimba pe canalele Dunarii catre un obiectiv cu adevarat deosebit.

Urmează îmbarcarea spre orașul Sulina treatment datorită locurilor și unicității lor reprezintă un punct de atracție al Deltei Dunării .

Edit The NauticTour open-air cafe is right during the DELTA and it has a singular perspective. You have got the most effective scrumptious fish food when admiring character.

În as well as, vei fi primul treatment va afla despre cele mai noi oferte și promoții, ale noastre sau ale partenerilor selectați, informații despre concursuri sau campanii cu premii și multe alte surprize.

Toate bărcile noastre sunt dotate cu banchete cu spătar și perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoană din barcă va primi o vestă de salvare ce va fi purtată pe tot parcursul excursiei (condiție authorizedă).

Memorys is brought to you personally via the workforce of gurus who wishes you to definitely capture as numerous memories as you can without having worrying concerning the storage space.

Hotel Egreta este situat in inima excursie in delta dunarii Deltei Dunarii, in satul Dunavatu de Jos in cel mai indepartat loc accesibil pe sosea si este locul suitable de plecare la pescuit, vinatoare sau pentru plimbari in natura. Complexul dispune de camere dotate cu aer conditionat, baie proprie, mi... vezi pe harta

Went on per day journey and I was absolutely content. The staff is incredibly Expert, with qualified individuals guiding... you about. Apart from the website, which is very perfectly arranged and gives you an entire intro about What to anticipate within the visits, our tutorial had constantly insisted about the value of your biosphere there and that's has to be cherished and preserved.

Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale. Gasiti la noi o selectie de hoteluri dintre cele mai vandute in ultimii ani. mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *