Indicators on excursii in delta You Should Know

Gazdele au experientă de mulți ani în primirea turiștilor. Ar fi dificil să facem un clasament între aceste three pensiuni: unde se manancă cel mai bun borș de pește, cea mai bună plachie sau unde sunt camerele cele mai frumoase.

Am avut parte de o vacanta minunata la PARADISE DELTA HOUSE datorata conditiilor excelete de cazare si a priceperii bucatarilor treatment ne-au rasfatat cu manaruri specifice absolut delicioase.

Ne vom indeparta de oras pe bratul Tulcea aval spre canalul Mila 36, un loc de pescuit foarte cunoscut de pescarii din Delta Dunarii. De aici vom continua calatoria noastra pe canale, zone treatment adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete.

Transferul spre satul pescaresc Gorgova se deal with cu salupa pe bratul Sulina , durata calatoriei fiind de 45 minute.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the greatest YouTube knowledge and our most recent functions. Learn more

Înainte de rezervare vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile, cererea unei rezervări implică acceptarea acestora.

Excursiile din Delta Dunarii sunt de neratat daca te-ai decis sa bati atata drum pana aici. Practic pentru asta ajungi sa vizitezi Delta, sa o explorezi, sa ii intelegi frumusetea si specificul si te asigur ca merita macar o information in viata. 

Pentru un confort cat mai ridicat tooate bărcile sunt dotate cu banchete cu spătar și perne, pentru un confort ridicat. Fiecare persoană din barcă va primi o vestă de salvare ce va fi purtată pe tot parcursul excursiei (condiție authorizedă).

La ora 10.00 ne vom imbarca de pe pontonul situat in fata pensiunii pentru plecarea spre Tulcea, transferul facandu-se pe Dunare. Aceasta va fi ultima calatorie din programul “Excursii Delta Dunarii”.

La cerere se pot oferi variante substitute; vegetariene sau cu pui. Având în vedere că nu este restaurant și nu se pot lua comenzi la sosire, rezervarea unui loc la excursii delta masă se anunță dimineața la plecare, ghidului. După masa de prânz, pe un traseu parțial diferit se revine în Tulcea

Complexul dispune de o PENSIUNE cu ten CAMERE foarte spatioase si moderne, fiecare cu baie proprie si balcon-terasa dar si ten casute de idea BUNGALOU, pozitionate chiar pe malul apei, cu o vedere spectaculoasa catre canal, terasa deasupra apei si debarcader. Toate unitatile de cazare sunt adaptatate atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la

Pe traseu se confront oprire pentru o partida de pescuit in joaca la biban, rosioara, caras (durata 45 moment) – undite si momeli incluse si la Danube Delta Vacation resort, Crisan – pentru a servi un pranz pescaresc pregatit dupa “Retete din alt veac” (optional–contra Expense).

Locatia noastra organizeaza excursii personal la ora solicitata de catre customer, iar rezervarea se experience la receptie cu o zi inainte sau in aceeasi zi in functie de disponibilitate;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *