Examine This Report on sejur delta dunarii

În apele Deltei se află cel mai mare pește de apă dulce din lume: codul (Huso huso). Codul este un pește treatment poate trăi până la 100 de ani și poate fi uriaș.

Locul in sine si caii mi-au dat cumva o stare de tristete, de singuratate. Poate si povestea omului sau doar modul in care o spunea, dar asta a fost feelingul:(

O escapada in Delta Dunarii pentru a descoperi cea mai spectaculoasa destinatie turistica din Romania. Veti admira peisaje superbe, veti fi atrasi de frumusetea pasarilor rare, veti gusta preparate traditionale pescaresti, veti trai si veti simti ce inseamna cu adevarat Delta, veti spune, Mai Vreau si Iar Mai Vreau!

000 de oameni. Orasul Sulina este cel mai estic punct al Romaniei, asa ca daca te afli acolo la ora potrivita, vei fi primul roman treatment va vedea rasaritul.

Daca vrei sa vezi nu numai peisaje ci si pasari sau sa pescuiesti, acestea fiind finnte vii, salbatice se deplaseaza, asa ca tot din mijlocul Deltei vei avea cele mai mari sanse sa le intalnesti sau sa ai partida de pescuit a vietii.

Dunele de nisip sunt ca un fel de offer acoperit de…desigur, nisip. Peisaj complete atipic pentru o padure, period contrastant din cale afara felul in treatment se insiruiau stejarii milenari, vegetatia din jur, nisipul alb de pe poteci si spatiile extrem de intinse si uscate ale intregii zone Letea.

Daca se face noapte insa si esti sub cerul liber atunci operate as fast as you are able to cu tot cu o baie prealabila in Autane sau alte spray uri similare. E teritoriul lor si n-ai scapare.

Una peste alta, ne-am pus in miscare cu camionul pana la prima oprire, adica sa vedem caii salbatici. Sincer iti zic ca nu mi s-a parut impresionant, nici locul nici caii in sine (totusi sunt o necunoscatoare si o neavizata pe acest subiect, recunosc). Am gasit aici o pajiste arida uriasa mai mult decat o padure in intelesul ei clasic (asta e oricum padure subtropicala deci nici n-avea cum sa fie altfel), am facut cateva poze si am ascultat povestea unui localnic care ne-a fost ghid.

Multumim din suflet personalului de la Delta House, care ne-au oferit o sedere de 5 stele, a fost o adevarata placere sa fim aici, O vacanata relaxanta si revigoranta. Ne-am simtit ca si cum am facea parte din marea familie Delta Property. O experienta minunata! Radu Isaila six iunie 2018

Multumim din suflet personalului de la Delta House, treatment ne-au oferit o sedere de five stele, a fost o adevarata placere sa fim aici, O vacanata relaxanta si revigoranta. Ne-am simtit ca si cum am facea parte din marea familie Delta Home. O experienta minunata! Radu Isaila 6 iunie 2018

Va multumim file. mult pentru frumoasa cazare, Companie placuta si vesele cu amintiri placute Liniste si apusurile specifice Deltei pe care nu le-am putut intalni nicaieri altundeva Adela 21 mai 2017

Întotdeauna căutăm să vă povestim câte ceva despre locurile prin care mergem, despre excursii in delta păsările și flora deltei, aglomerări de păsări și locuri cu floră particulară anotimpului în treatment facem excursia.

Vom vizita lacurile și vom observa că peștele trebuie împărțit între pescari și pasări. După vizitarea unor așezări pescărești ne vom întoarce pe hotelul plutitor.

“De poveste” Aventura – Exotism – Relaxare, o incursiune in inima deltei unde, alaturi de peisaje de poveste, gasim cea mai buna gastronomie locala, dar si conditii de cazare sau servicii care ne vor surprinde ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *