The excursie in delta dunarii Diaries

Liniste si apusurile specifice Deltei pe treatment nu le-am putut intalni nicaieri altundeva. Totodata, 50% din alegerea de a reveni se datoreaza personalului prietenos, casutei idilice construita de fam. Forgo, lucruri care se simt si fac diferenta intre destinatia Mila 23 si orice alt loc din Delta.

Din locul in treatment ne-a lasat barca pana la plaja Sulina am facut 10 moment cu taxi-ul si am platit ten lei. Cam asta e miscarea normal acolo pentru transport din ce am observat, period total de taxi-uri in zona plajei. 

Accesul in locatia noastra se encounter immediate cu automobilul (in localitatea Nufaru se facial area trecerea cu bacul) sau cu nava pasager, din portul Tulcea spre localitatea Partizani.

Optional, daca conditiile meteo permit se poate facial area o excursie din orasul Sulina pana la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra.

Recomandăm ca transferul de la Tulcea către complicated să se facă cu vaporul NAVROM (la sosire veți fi preluați cu mașina de la pontonul NAVROM către complex sau cu șalupa – H2o Taxi, debarcarea la pontonul complexului)

Unul ar putea fi ca in Delta exista peste five.000 de specii de plante si animale. Un altul ar putea fi ca Delta Dunarii este a doua delta ca marime din Europa. Totodata, Delta este o destinatie accesibila, reprezinta un loc minunat, iar mancarea este de-a dreptul delicioasa.

A fost o experienta fantastica in mijlocul Deltei Dunarii, gazde primitoare si calde, treatment ne-au oferit cazare in locatia lor paradisiaca si o mancare desavarsita!

Miscarea asta ne-a costat 50 lei/persoana additional, intrucat nu era inclusa in pretul platit initial pe pachetul turistic de la pensiune. 

Prima și ultima zi sunt dedicate transferurilor, restul zilelor fiind dedicate excursiilor în Delta Dunării. Barca cu treatment veți merge, este o barcă deschisă, dotată cu banchete cu spătar și perne pentru un confort cât mai ridicat, cu o foarte bună stabilitate și siguranță. 

A fost o experienta fantastica in mijlocul Deltei Dunarii, gazde primitoare si calde, care ne-au oferit cazare in locatia lor paradisiaca si o mancare desavarsita!

Pentru pranzul din aceasta zi treatment nu este inclus in pachetul nostru turistic, va recomandam ca si varianta terasele de pe faleza orasului sau terasele de langa plaja.

In aceasta zi, avand in vedere drumul lung parcurs pana la destinatie si dorinta de a va arata un frumos apus de soare in inima Deltei Dunarii cina se va servi la ora seventeen.30. Meniul propus de noi este unul bazat pe peste, respectiv sejur delta dunarii o ciorba traditionala cu mujdei si ardei iute, si peste prajit.

– Mentionam ca in cadrul rezervatiei Delta Dunarii sunt specii din flora specifica protejate de lege, fapt pentru care va rugam sa nu rupeti plantele pe care le admirati, de exemplu nufarul alb este protejat de legislatia in vigoare, pentru ruperea acestuia existand o sanctine contraventionala de 5000 lei, in afara acestui fapt, rupt din mediul lui se ofileste foarte repede.

Intre localitatile Mila 23 si Crisan vei descoperi mai multe lacuri, pe treatment nu trebuie sa le retazi. Daca ai noroc, s-ar putea sa te intalnesti cu Ivan Patzaichin, cel mai cunoscut canoist roman, cvadruplu campion olimpic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *