The Definitive Guide to Dubinsko pranje namestaja Novi Sad

Mnogo bolji nego u pekari: Burek po bakinom receptu, navalićete na njega kao da ste iz gladi izašli

kompletno čišćenje enterijera auta, pranje samo prostirki i sedišta ili kompletno dubinsko čišćenje enterijer automobila

Standardna procedura čišćenja enterijera hemijskim sredstvima često nije delotvorna. Tvrdokorne mrlje nije moguće ukloniti, a isparenja deterdženata koja su štetna po vaše disajne puteve se satima zadržavaju u vazduhu. Standardnim čišćenjem i ribanjem vi čistite samo površinu predmeta koji tretirate.

Profi pranje pruža usluge profesionalnog dubinskog pranja i čišćenja identifyštaja, automobila, tepiha i dušeka. Imamo više od 7 godina iskustva, i koristimo najsavremenije mašine i sredstva potrebna za obavljanje dubinskog pranja.

Naši stručnjaci koriste metodu ekstrakcije vrelom vodom kako bi uspešno izvadili svu prljavštinu i ostatke.

Dubinsko čišćenje i održavanje svih vrsta tepiha i kreveta. Kompletno otklanjanje grinja i drugih uzročnika astme i alergije američkim Rainbow sistemom. Novi Sad

Pre nego što pozovete servis, računajte na vreme koje je potrebno da se titleštaj osuši. U letnjem periodu, potrebno je par sati (kad pričamo o kompleksnijim srukturama, kao što su trosedi), dok je u jesenjim i zimskim mesecima potrebno i do dva dana.

Naše tehnike čišćenja su među najinovativnijim i uspešnijim na tržištu čišćenja titleštaja i tepiha.

Koristimo profesionalna, ekološka, antialergijska i antibakterijska originalna sredstva koja dezinfikuju vaš nameštaj i čuvaju vaše zdravlje.

Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista. Do koje dubine usisavate nečistoću? Do dubine od 10 cm. Da li uklanjate neprijatne mirise, grinje i ostale mikroogranizme? Kombinacijom profesionalnih mašina i hemije ukljanjamo neprijatne mirise, grinje i mikroorganizme koje se nalaze u meblu. Da li to može da ošteti mebl? Ne treba da brinete da će doći do oštećenja pošto isti proces primenjujemo više od 9 godina i imamo iskustva u tome. Ipak, ukoliko je mebl već oštećen ili dotrajao, naš tehničar će Vam svakako skrenuti pažnju na Dubinsko pranje automobila Novi Sad ta mesta koja će biti manje tretirana kako ne bi došlo do većih oštećenja. Da li mi možete garantovati da će se sve fleke oprati? Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina. Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.

Nažalost, to nije moguće uraditi pomoću standardnih sredstava kućne upotrebe, te je poželjno s vremena na vreme angažovati stručna lica sa profesionalnim mašinama kako bi se nakupljena nečistoća u potpunosti otklonila.

rs je konačno usavršio prepare i razvio strategiju predstavljanja Vaših usluga u najboljem svetlu za Vaše buduće korisnike.

Šampon za pse sa dugom dlakom je posebno napravljen za dubinsko čišćenje duge dlake kod pasa,ovim šamponom lakše mozete razčešljati vašeg psa.

Dobijate i potpuno besplatno čišćenje jastuka uz ležaj ili garnituru, bez obzira na broj jastuka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *